Možnost pracovní spolupráce

Hledám šikovné a spolehlivé spolupracovníky nebo spolupracovnice řemeslníky kteří by se rádi podíleli na smysluplné práci.

Rád bych doplnil pracovní skupinu o 1-2 šikovné řemeslníky, kteří by se mnou dlouhodobě prováděly práce popisované na těchto stránkách. Jak stavby slámo-hliněné, tak z ALTmateriálů, recyklovaných materiálů, dřeva, aj…, jsou ochotni se rychle učit a to co se naučí, používají v praxi. Rád uvítám i šikovného řemeslníka kuchaře, neboť si i sami vaříme (bezmasá strava).
Dělám tuto práci, abych si vydělal nějaké peníze, ale chci ji dělat s příjemnými lidmi, jiným způsobem a na jiné úrovni, než je běžné.
Potřebuji řemeslnou zručnost a ovládání ručního elektrického nářadí, Dobrá je také nějaká zkušenost se slámou a hlínou, ale i se dřevem a kamenem a nějaká zkušenost ve stavebnictví obecně. Důležitá je také chuť vzdělávat se a zapálenost pro skupinovou práci, kvalitu řemesla a také osobního naladění alternativním směrem. Nekouříme, nehulíme, nepijeme a dodržujeme  základní hygienické zásady.
Stavby jsou  převážně v Čechách, občas i na Moravě.

Více informací o pracovní skupině zde.
Kdo z Vás se cítí, kontaktujte mě zde.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.